Προβολή όλων 5 αποτελεσμάτων

blaze various appleboost flavourshot - Blaze Various Apple Boost

Blaze Various Apple Boost

blaze 150x150 - Blaze Various Apple Boost
9,50

Μήλα και κανέλα. Ενας τέλειος και αποθεωτικός συνδυασμός. Το Apple Boost θα κλέψει τις εντυπώσεις, τα γλυκά μήλα αναμιγνύονται μεταξύ τους και σε συνδυασμό με την απαλή επίγευση της κανέλας απογειώνουν τις αισθήσεις σας. Μια λαχταριστή συνταγή που θα σας ξετρελάνει.

blaze dark moon premium flavourshot - Blaze Dark Moon Premium

Blaze Dark Moon Premium

blaze 150x150 - Blaze Dark Moon Premium
9,50

Σοκολάτα.. Ο αιώνιος πειρασμός κάθε ηλικίας . Μια καταπληκτική αφράτη σοκολατένια Μους, ένα εθιστικό άρωμα που θα προκαλέσει όλες σας τις αισθήσεις.

blaze sweet tobacco flavourshot - Blaze Sweet Tobacco

Blaze Sweet Tobacco

blaze 150x150 - Blaze Sweet Tobacco
9,50

Ένα από τα πιο δημοφιλή αρώματα που προτιμάται από πολλούς. Είναι ένα καπνικό άρωμα και με τις νότες βανίλιας – καραμέλας που περιέχει ξεχωρίζει ανάμεσα σε πολλά. Ξεκούραστο και ιδανική επιλογή για την αρχική σας μετάβαση.

blaze red tobacco flavourshot - Blaze Red Tobacco

Blaze Red Tobacco

blaze 150x150 - Blaze Red Tobacco
9,50

To κλασικό αμερικάνικο χαρμάνι αρώματος που προτιμούν οι γνώστες. Η γεύση του χαρακτηρίζεται πλούσια, δυνατή, γεμάτη και ελαφρώς πικάντικη.

blaze nemesis premium flavor shot - Blaze Nemesis Premium

Blaze Nemesis Premium

blaze 150x150 - Blaze Nemesis Premium
11,00

Nemesis – Blaze E-Liquids

To Nemesis δημιουργήθηκε για όσους αποζητούν δυνατές συγκινήσεις. Το καπνικό του άρωμα αγκαλιάζεται ιδανικά από νότες καραμέλας και βανίλιας. H ξυλώδης και ταυτόχρονα γλυκιά επιγευσή του δεν θα αφήσει κανέναν ασυγκίνητο. Άνετα χαρακτηρίζεται και ως all day, μιάς και δεν κουράζει. Το Νemesis θα σας «δικαιώσει»