Ατμοποιητής επισκευάσιμος Augvape Intake RTA – 2ml – 1τμχ

Ατμοποιητής επισκευάσιμος Augvape Intake RTA – 2ml – 1τμχ

Augvape Intake RTA 4.2ml

Ο νέος επισκευάσιμος  ατμοποιητής Intake RTA σχεδιάστηκε από την  Augvape και Mike Vapes.  Διαθέτει μια απλή αντίσταση LEAK PROOF με δύο σωλήνες για να κατευθύνει τον αέρα από την κορυφή στο κάτω μέρος της αντίστασης.Η εισαγωγή του αέρα βρίσκετε στο πάνω μέρος αποφεύγοντας οποιαδήποτε πιθανότητα διαρροής.

35,00

Κωδικός προϊόντος: 6984351136789 Κατηγορίες: , Ετικέτα: GTIN: 6984351136789

Εξαντλημένο

AUGVAPE

Περιγραφή

Augvape Intake RTA 4.2ml

Ο νέος επισκευάσιμος  ατμοποιητής Intake RTA σχεδιάστηκε από την  Augvape και Mike Vapes.  Διαθέτει μια απλή αντίσταση LEAK PROOF με δύο σωλήνες για να κατευθύνει τον αέρα από την κορυφή στο κάτω μέρος της αντίστασης.Η εισαγωγή του αέρα βρίσκετε στο πάνω μέρος αποφεύγοντας οποιαδήποτε πιθανότητα διαρροής. Το στήσιμο της αντίστασης είναι εύκολο  ακόμα και για έναν αρχάριο ατμιστή. Η χωριτικότητα υγρού είναι 4,2ml και 2,5ml και η πλήρωση του γίνεται από το επάνω μέρος εύκολα. Δοκιμάστε τον νέο ατμοποιητή Intake RTA από την Augvape και τον Mike Vapes με θεϊκή γεύση και πολύ ντουμάνι!

Χαρακτηριστικά:

Μέγεθος: 50.5mm (Ύψος) * 24mm (Διάμετρος)

Υλικό: ανοξείδωτο ατσάλι και γυαλί

Χωριτικότητα υγρού: 4.2 ml

Η συσκευασία περιέχει:

1*Augvape Intake RTA 4.2ml

1*Τζαμάκι 2.5ml

1*Σετ με ανταλλακτικά και O-Rings

1*Αντάπτορα για 510 Drip Tip

Μάρκα

AUGVAPE

AUGVAPE ποιοι είμαστε? Είμαστε επαγγελματίες κατασκευαστές και εξαγωγέας που ειδικεύεται στο σχεδιασμό την έρευνα και την ανάπτυξη, την παραγωγή στις πωλήσεις των ηλεκτρονικών τσιγάρων.
AUGVAPE
Shares