Hellvape Drop Dead RDA

Hellvape Drop Dead RDA

Hellvape Drop Dead RDA

O Hellvape Drop Dead RDA αποτελεί μία επιλογή dripper ατμοποιητή που συνδυάζει τα μοναδικά στοιχεία δύο dripper ατμοποιητών: του Drop αλλά και του Dead Rabbit. Με εξωτερικό σχεδιασμό που ξεχωρίζει, ο ατμοποιητής εντυπωσιάζει καταρχάς για την υψηλή ποιότητας κατασκευής του καθώς είναι φτιαγμένος από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο ατσάλι. Οι καινοτομίες που ενσωματώνει εντοπίζονται τόσο στα περιθώρια για πλήρη ρύθμιση της επιθυμητής ποσότητας του αέρα κατά την εισπνοή αλλά και στην εξαιρετικά βολική βάση στησίματος τύπου που επιτρέπει την εύκολη τοποθέτηση των coils .Τα παραπάνω χαρακτηριστικά συνδυασμένα μεταξύ τους προσφέρουν έναν Dripper ατμοποιητή που κυριολεκτικά μπορεί να προσφέρει πολλά στην απόδοση της γεύσης αλλά και στην συνολικότερη αίσθηση..

Συνδυασμένα χαρακτηριστικά δύο κορυφαίων Dripper μοντέλων (Dead Rabbit & Drop)

Η βάση στησίματος που διαθέτει ο Dead Drop προσφέρει ευκολία στο στήσιμο της αντίστασης σε σύγκριση με άλλα deck στησίματος χάρη στην δομή της. Επίσης η δυνατότητα αντικατάστασης στο κάτω μέρος του ατμοποιητή, του βιδωτού πόλου με “Bottom Feeder Pin” επιτρέπει την τροφοδοσία του ατμοποιητή και από το κάτω μέρος όταν η συσκευή Mod το υποστηρίζει.

Η συνολική κατασκευή του μοντέλου και ο συνδυασμός των καλύτερων χαρακτηριστικών από τους κορυφαίους dripper (Drop & Dead Rabbit) υπόσχεται κορυφαία απόδοση γεύσης, εξάλειψη οποιασδήποτε πιθανότητας διαρροής και ένα airflow control που αποτυπώνει εξαιρετικά την επιθυμητή ροή αέρα.

35,00 

Κωδικός προϊόντος: 6921799200706 Κατηγορίες: , Ετικέτα:
HELLVAPE

Περιγραφή

Τεχνικά χαρακτηριστικά Hellvape Drop Dead RDA:
Ατμοποιητής Dripper
Deck: Postless
Διάμετρος: 24mm
Μήκος:37mm
Υλικό: Stainless Steel
Τύπος: Dripper Bottom Feeder Pin επιλογή πόλου

Η συσκευασία περιλαμβάνει:

1 X Hellvape Drop Dead RDA με resin τύπου πολύχρωμο drip tip
1 Χ 810 drip tip clear frosted
1 X 510 stainless steel 510 αντάπτορα
1 X Spare Parts Bag
1 X Bottom Feed pin
1 X Εγχειρίδιο οδηγιών

Επιπλέον πληροφορίες

Χρώμα

Black, Ασημί

Εταιρία

HELLVAPE

Η Hell Vape είναι πραγματικά μια πρωτοποριακή εταιρεία σχεδιασμού και κατασκευής του Aroma Vapor Cutting Edge και Προσωπικών Ηλεκτρονικών Προϊόντων.
HELLVAPE
Shares