ELEAF iStick Pico X

ELEAF iStick Pico X

 

ELEAF iStick Pico X 75W – Box Mod

Η σειρά iStick Pico της εταιρείας ELEAF είναι πιο διαδεδομένη και αγαπημένη επιλογή των ατμιστών! Με σήμα κατατεθέν το μικρό μέγεθος και τις υψηλές επιδόσεις, η ELEAF αποδεικνύει με κάθε καινούργια έκδοση ότι κομψότητα και αυτονομία μπορούν να πάνε μαζί! 

35,00

Εξαντλημένο

ELEAF

Περιγραφή

Η σειρά iStick Pico της εταιρείας ELEAF είναι πιο διαδεδομένη και αγαπημένη επιλογή των ατμιστών! Με σήμα κατατεθέν το μικρό μέγεθος και τις υψηλές επιδόσεις, η ELEAF αποδεικνύει με κάθε καινούργια έκδοση ότι κομψότητα και αυτονομία μπορούν να πάνε μαζί!

ELEAF iStick Pico X 75W – Box Mod – Συσκευή ρύθμισης ισχύος και θερμοκρασίας

Η σειρά iStick Pico έχει γίνει ευρέως γνωστή για τις επιδόσεις της και τον προσιτό – “value for money- χαρακτήρα της.

Η ELEAF αναβαθμίζει την entry level σειρά του Pico με το Pico X, ένα Mod με ιδιαίτερο, ποιοτικό σχήμα και πιάσιμο και ακόμα βολικότερες διαστάσεις για να χωράει παντού και να ταιριάζει σε κάθε περίσταση!

Η δυνατότητα γρήγορης φόρτισης της αποσπώμενης μπαταρίας και η πλήρης γκάμα ασφαλειών και λειτουργιών ρύθμισης ισχύος και θερμοκρασίας (VW/Bypass/TC(Ni/Ti/SS/TCR)), όπως και το αναβαθμίσιμο λογισμικό κάνουν το iStick Pico X μια φανταστική επιλογή για κάθε ατμιστή!

Χαρακτηριστικά προϊόντος:

 1. Μέγεθος: 50*31*73mm
 2. Βάρος: 65gr
 3. Οθόνη: OLED 0.69 Ιντσών
 4. Συμβατός τύπος Μπαταρίας: 1 * 18650
 5. Λειτουργίες εξόδου: VW/Bypass/TC(Ni/Ti/SS/TCR)
 6. Ισχύς εξόδου: 1-75W
 7. Εύρος Τάσης: 0.5-9V
 8. Μέγιστο ρεύμα φόρτισης: 2Α
 9. Εύρος αντίστασης: 0.05-1.0ohm για τη λειτουργία TC, 0.1-3.0ohm για τις λειτουργίες VW/Bypass
 10. Εύρος θερμοκρασίας: 100-315℃/ 200-600°F
 11. Χρώματα: Μαύρο, Ασημί, Κόκκινο, Μπλε, Πράσινο

Μοναδικό σχήμα βελτιωμένου βάρους και μεγέθους!

Το ELEAF iStick Pico X ξεχωρίζει από το ανασχεδιασμένο σασί του! Με νέο στιβαρό, πανάλαφρο και με ευχάριστη αίσθηση στο χέρι υλικό θα έχετε ένα Mod ανθεκτικό με εξαιρετικό grip και το χαρακτηριστικό ανάγλυφο Χ !

Επίσης έχει καινούργιο καπάκι τοποθέτησης της μπαταρίας, ακόμα πιο εύκολο στο πιάσιμο και στο βίδωμα και σταθερό πόλο, στερεωμένο με 3 βίδες.

Μπορείτε να προσαρμόσετε στο ELEAF iStick Pico X κάθε ατμοποιητή έως 22mm.

Υψηλής απόδοσης, ισχυρό άτμισμα με όλες τις απαιτούμενες δυνατότητες!

Το Pico X διατηρεί την αναβαθμισμένη πλακέτα της σειράς Pico, με μέγιστη ισχύ 75 Watt (εξαιρετική για Mod μιας μπαταρίας) και εύκολο μενού με το οποίο μπορείτε να περιηγηθείτε σε όλες τις λειτουργίες με ελάχιστο χρόνο!

Όσον αφορά τις επιλογές λειτουργίας, το Pico X είναι πλήρως παραμετροποιήσιμο με modes όπως VW/Bypass/TC(Ni/Ti/SS/TCR) και με δυνατότητα προσθήκης επιπλέον επιλογών μέσω του αναβαθμίσιμου λογισμικού του!

Ενδεικτικά, οι λειτουργίες του ELEAF Pico X παρατίθενται παρακάτω:

 • Ενεργοποίηση/Απενεργοποίηση συσκευής: Πατάμε 5 φορές γρήγορα το πλήκτρο άτμισης.
 • Είσοδος στο μενού: Πατάμε το (+) και το πλήκτρο άτμισης ταυτόχρονα.
 • Κλείδωμα ρύθμισης: Κρατάμε ταυτόχρονα πατημένα τα πλήκτρα (+) και (-).
 • Αλλαγή προσανατολισμού οθόνης: Με τη συσκευή απενεργοποιημένη, κρατάμε ταυτόχρονα πατημένα τα πλήκτρα (+) και (-).
 • Κλείδωμα αντίστασης (σε λειτουργία ελέγχου θερμοκρασίας): Κρατάμε ταυτόχρονα πατημένα το πλήκτρο (+) και το πλήκτρο άτμισης.
 • Ρύθμιση ισχύος (σε λειτουργία ελέγχου θερμοκρασίας): Πατάμε 4 φορές γρήγορα το πλήκτρο άτμισης.

Πάνω απ’όλα, ασφαλές!

Το Pico X έχει ολοκληρωμένη πλακέτα με κυκλώματα ασφάλειας κατά της υπερφόρτισης-υπερεκφόρτισης, όπως και κατά του βραχυκυκλώματος και της ανάποδης τοποθέτησης της μπαταρίας. Έτσι, τόσο το λογισμικό όσο και το hardware σας προστατεύει από τυχόν προβλήματα!

Επιπροσθέτως, το iStick Pico X διαθέτει οπές εξαερισμού στο κάτω μέρος για ικανοποιητική απαγωγή θερμότητας και τους διακόπτες ρύθμισης επίσης σε σημείο του κάτω μέρους έτσι ώστε να παραμένει μικρό και compact!

Γρήγορη φόρτιση και αναβάθμιση

Η μπαταρία μπορεί να φορτιστεί εντός του iStick Pico X χρησιμοποιώντας τη USB θύρα του mod με ένα φορτιστή τοίχου ή από θύρα ηλεκτρονικού υπολογιστή. Μέσω αυτής της μεθόδου, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τη δυνατότητα γρήγορης φόρτισης έως 2A και μειώσετε σχεδόν στο μισό το χρόνο φόρτισης της μπαταρίας σας!

Παρ’ολα αυτά, ο καλύτερος και συνιστώμενος τρόπος φόρτισης της μπαταρίας σας είναι η τοποθέτησή της σε πιστοποιημένο εξωτερικό φορτιστή, συμβατό με τον τύπο της μπαταρίας.

Η αναβάθμιση του λειτουργικού του iStick Pico X γίνεται συνδέοντας το mod σας με τον υπολογιστή μέσω ενός micro USB καλωδίου.

Περιεχόμενα Συσκευασίας:

 • 1 * iStick Pico X
 • 1 * Καλώδιο γρήγορης φόρτισης micro USB
 • 1 * Βιβλίο Οδηγιών Χρήσης

Σημείωση: Για την καλύτερη λειτουργία του iStick Pico X συνίσταται να χρησιμοποιείτε μπαταρίες high drain με υψηλό ρυθμό αποφόρτισης (πάνω απο 25A).

Λειτουργήστε την συσκευή στο Mode ελέγχου θερμοκρασίας ΜΟΝΟ με υλικό σύρματος Νικελίου τύπου Ni200, Τιτανίου ή Stainless Steel 316. Αντιστάσεις με σύρμα Kanthal ή εργοστασιακοί ατμοποιητές λειτουργούν κανονικά μόνο στο VW mode της συσκευής.

Μάρκα

ELEAF

Η Eleafworld είναι ένας από τους καλύτερους κατασκευαστές ηλεκτρονικών τσιγάρων, ατομοποιητών, υγρόν και αξεσουάρ. Αποκτήστε τις καλύτερες μάρκες ηλεκτρονικών τσιγάρων από εμάς.
ELEAF
Shares