Cobble Pod Kit Aspire

Cobble Pod Kit Aspire

Η νέα συσκευή Cobble Pod της Aspire (All in One) έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την άνεση και την εύκολη χρήση της συσκευής ατμίσματος. Η δεξαμενή Pod που διαθέτει έχει χωρητικότητα 1,8ml και η αντίσταση που περιέχει είναι 1.4ohm, το εργονομικό design της θα κάνει την αναπλήρωση του υγρού και το άτμισμα παιχνιδάκι. Η αντίσταση είναι από οργανικό βαμβάκι το οποίο μας εξασφαλίζει καθαρή γεύση και μεγάλη παραγωγή ατμού και είναι μη αντικαταστάσιμη.

30,00

Εξαντλημένο

Aspire 150x150 - Cobble Pod Kit Aspire

Περιγραφή

Η νέα συσκευή Cobble Pod της Aspire (All in One) έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την άνεση και την εύκολη χρήση της συσκευής ατμίσματος. Η δεξαμενή Pod που διαθέτει έχει χωρητικότητα 1,8ml και η αντίσταση που περιέχει είναι 1.4ohm, το εργονομικό design της θα κάνει την αναπλήρωση του υγρού και το άτμισμα παιχνιδάκι. Η αντίσταση  είναι από οργανικό βαμβάκι το οποίο μας εξασφαλίζει καθαρή γεύση και μεγάλη παραγωγή ατμού και είναι μη αντικαταστάσιμη.

Cobble Pod Kit ASPIRE 8 - Cobble Pod Kit Aspire

Το Cobble είναι μια συσκευή αυτόματης λειτουργίας δεν χεριάζετε να πατήσουμε κάποιο κουμπί (Firebutton) για να ατμίσουμε, απλά εισπνέουμε. Η συσκευή έρχεται σε πέντε κομψά χρώματα Dark Marble, Carbon Fiber, Mountain Mist, Wood Grain, Zebra Stripe.

Διαστάσεις της συσκευής

Το Cobble Pod Kit είναι μικρό και πολύ ελαφρύ αλλά με μεγάλη δύναμη ηλεκτρονικό τσιγάρο και χωράει εύκολα παντού.

Η δεξαμενή Pod που διαθέτει είναι συμβατή με TPD, γεμίζει από κάτω, έχει χωρητικότητα 1,8ml και διαθέτει ενσωματωμένο, μη αντικαταστάσιμο coil Nichrome 1,4 ohm. Το Pod είναι σχεδιασμένο για χρήση με όλα τα υγρά αναπλήρωσης αλλά και με άλατα νικοτίνης.

Cobble Pod Kit ASPIRE 2 - Cobble Pod Kit Aspire

Σύστημα ροής αέρα

Το Cobble διαθέτει ένα ομαλό σύστημα ροής αέρα (Mouth to Lung) και σε συνδυασμό με την αντίσταση BVC, έχει ως αποτέλεσμα την καθαρή και σωστή απόδοση της γεύσης.

Cobble Pod Kit ASPIRE 12 - Cobble Pod Kit Aspire

Η Aspire έχει ενσωματώσει όλα τα συνήθη συστήματα ασφαλείας στο Cobble, εξασφαλίζοντας έτσι ότι έχετε την προστασία που χρειάζεστε.

Cobble Pod Kit ASPIRE 10 - Cobble Pod Kit Aspire

Φορτίστε το Cobble

Φορτίστε την συσκευή μέσω της θύρας Micro USB. Το μέγιστο ρεύμα φόρτισης μπορεί να φτάσει έως και 1000 mA.

Όταν το καλώδιο USB είναι τοποθετημένο και φορτίζει η συσκευή, η λυχνία ανάβει, η ενδεικτική λυχνία LED δείχνει την τρέχουσα στάθμη της μπαταρίας του Cobble.

  • 3,5 βολτ ή λιγότερο = κόκκινο φως
  • 3,5 έως 3,8 βολτ = μπλε φως
  • 3.8 βολτ και άνω = πράσινο φως

Όταν φορτιστεί πλήρως η ενδεικτική λυχνία θα αναβοσβήσει 20 φορές και στη συνέχεια θα παραμείνει εκτός λειτουργίας.

Cobble Pod Kit ASPIRE 7 - Cobble Pod Kit Aspire

Εργονομικός σχεδιασμός

Το Cobble Pod Kit έχει λεία επιφάνια είναι πολύ ελαφρύ και άνετο στο χέρι, επίσης είναι διακριτικό όπου και αν τοποθετηθεί (τσέπη, τσαντάκι κ.λ).

Cobble Pod Kit ASPIRE 5 - Cobble Pod Kit Aspire

Χαρακτηριστικά

Μέγεθος: 78 * 41 χιλιοστά

Βάρος: 78g

Χωρητικότητα δεξαμενής: 1.8 ml

Χωρητικότητα μπαταρίας: 700mAh

Αντίσταση: 1.4 ohm

ΧρώματαDark Marble, Carbon Fiber, Mountain Mist, Wood Grain, Zebra Stripe

Περιεχόμενα συσκευασίας

1 * Cobble

1 * Καλώδιο USB

1 * Κάρτα εγγύησης

1 * Εγχειρίδιο χρήσης

Μάρκα

ASPIRE

Η Aspire είναι μια κινεζική εμπορική επωνυμία που ιδρύθηκε το 2013 και ήταν πάντα αφοσιωμένη στην παροχή στους πελάτες υψηλής ποιότητας προϊόντων καθώς και εξυπηρέτησης πελατών
Aspire 150x150 - Cobble Pod Kit Aspire
Shares