Προβολή όλων 3 αποτελεσμάτων

vopoo x 217 2 of 11 - Voopoo X217 Box Mod

Voopoo X217 Box Mod

VOOPOO
75,00

Το Χ217 mod της Voopoo έχει εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και πολύ ευχάριστη αίσθηση στο κράτημα. Το mod δέχεται δύο 21700 μπαταρίες ενώ είναι συμβατό με μπαταρίες 18650 (με την χρήση του αντάπτορα) και 20700.
Η συσκευή προσφέρει εκτός από μεγάλη διάρκεια μπαταρίας και πολλές διαφορετικές επιλογές στον τύπο της μπαταρίας.
Στην μπροστινή πλευρά του Mod υπάρχει LED φωτισμός ο οποίο δίνει στο mod δυναμική εμφάνιση και ταυτόχρονα κομψή αισθητική.
Η τεχνολογία πίσω από το X217 είναι εντυπωσιακή, το πανίσχυρο chip της Gene με 32 bits υψηλής απόδοσης θα σας χαρίσει την ταχύτερη πυροδότηση παγκοσμίως με μόνο 0,01 δευτερόλεπτο.
Ανθεκτικό κράμα ψευδαργύρου, πολύχρωμη ρητίνη και η υφή δέρματος κάνει το X217 ένα πολυτελές Mod.

drag

Voopoo Drag 2 177W Box Mod

VOOPOO
75,00

Voopoo Drag 2 177W Box Mod
Το Drag 2 είναι ένα εξαιρετικό Mod που τροφοδοτείται από δυο μπαταρίες 18650 και μέγιστη ισχύ 177W. Διαθέτει το έξυπνο chip GENE FIT με πολλαπλές λειτουργίες, το οποίο είναι ασφαλισμένο από μια γέφυρα πυροπροστασίας κατηγορίας V0 για να εμποδίσει τη σκόνη, το υγρό ή την καύση. Επίσης είναι πιο ελαφρύ και λειτουργικό που το κάνει να ξεχωρίζει!.

9307 large default - VOOPOO Drag Gold Resin

VOOPOO Drag Gold Resin

VOOPOO
75,00

To Drag Box Mod Resin Gold είναι ένα μοναδικό Mod που συνδυάζει την κομψότητα με την απόδοση. Η κατασκευή του είναι πολύ ανθεκτική και η ποιότητα των υλικών που χρησιμοποίησε η voopoo είναι άριστη! Εκτός από την εμφάνιση του και την κατασκευή του το Drag ξεχωρίζει για τις καταπληκτικές επιδόσεις και λειτουργίες που διαθέτει, οι οποίες επιδόσεις οφείλονται στο 32-bit Gene chip.Είναι το ταχύτερο Mod σε χρόνο απόκρισης, με μόλις 0,025 δευτερόλεπτα fire speed.Ένα από τα χαρακτηριστικά του Drag είναι η εξαιρετική ικανότητα του για ακριβή έλεγχο θερμοκρασίας. Δέχεται δυο μπαταρίες 18650 (δεν περιλαμβάνονται) και μπορεί να φτάσει μέγιστη ισχύ έως τα 157watt. Με την λειτουργιά φόρτισης Balanced Charging που διαθέτει μπορεί να φορτίσει ισορροπημένα τις μπαταρίες ακόμα και αν πρόκειται για μπαταρίες από δύο διαφορετικές εταιρείες. Το drag box mod μπορεί να υποστηρίξει ενημέρωση λογισμικού.

Το VOOPOO ιδρύθηκε το 2014.

Μετά την απόκτηση του εμπορικού σήματος WOODYVAPES των ΗΠΑ το 2017, η εταιρεία εισήλθε επισήμως στη βιομηχανία ηλεκτρονικών τσιγάρων και αναπτύχθηκε ταχέως με καλές επιδόσεις πωλήσεων σε όλο τον κόσμο.

Το VOOPOO στοχεύει στην εξυπηρέτηση των δεκάδων εκατομμυρίων χρηστών ηλεκτρονικών τσιγάρων ανά τον κόσμο. Με τη σειρά προϊόντων της που καλύπτει από το επίπεδο εισόδου σε επίπεδο ενθουσιώδους, η μάρκα αποδεικνύει την αδυσώπητη επιδίωξη της τεχνολογίας και τη συνεχώς εξαιρετική τεχνική σε κάθε λεπτομέρεια. Υποστηρίζοντας τη δεξιοτεχνία, η VOOPOO οδηγεί τα βιομηχανικά πρότυπα της τεχνολογίας και της τεχνικής. Επιπλέον, με την καινοτομία της, η εταιρεία θέτει με επιτυχία την ταχύτερη ανάφλεξη στον κόσμο και δημιουργεί τον τρόπο αντιστάθμισης ισχύος, ώστε τα ηλεκτρονικά τσιγάρα να είναι πιο επιστημονικά, πιο έξυπνα και πιο ασφαλή.