Προβολή όλων 7 αποτελεσμάτων

voopoo argus x pod kit - Argus X 80w

Argus X 80w

VOOPOO
42,00

Voopoo Argus X Pod Kit | Pod Mod με αποσπώμενη 18650 μπαταρία Η Voopoo εντυπωσιάζει για άλλη μια φορά με την δυναμική και premium αισθητική του Argus X. Η μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, το GENE.TT τσιπ και η ισχυρή απόδοση των 80W, θα σας προσφέρουν μια άνευ προηγουμένου ατμιστική εμπειρία. ΤοArgus Xτροφοδοτείται από μια αποσπώμενη μπαταρία 18650 και έχει…

VOOPOO Argus GT - Voopoo Argus GT Kit

Voopoo Argus GT Kit

VOOPOO
55,00

VoopooArgus GTKit Το Argus GT έρχεται να εντυπωσιάσει με τις μικρές διαστάσεις, το χαμηλό βάρος και τον αναβαθμισμένο εργονομικό του σχεδιασμό. Ανθεκτική κατασκευή, ελαφρύ και φορητό με δυνατές επιδόσεις! Ένα Box mod ξεχωριστής αισθητικής, τροφοδοτείται απο δυο αποσπώμενες μπαταρίες τύπου 18650 (δεν περιλαμβάνονται), ενώ η ισχύς του φτάνει έως και τα 160 Watt. To Argus GT της Voopoo είναι…

rBVaV1x2TIyAYRP9AAcTckK3tiY627 800x800 1 - Voopoo X217 Box Mod

Voopoo X217 Box Mod

VOOPOO
77,00

Εξαιρετική ποιότητα, δύναμη και ευχάριστη αίσθηση στο κράτημα…

Drag X 500x500 0 - VooPoo Drag X Mod Pod

VooPoo Drag X Mod Pod

VOOPOO
42,00

Το VooPoo Drag X Mod Pod είναι ένα pod μοντέρνου στυλ καστασκευασμένο από μέταλλο και δέρμα!!!

drag

Voopoo Drag 2 177W Box Mod

VOOPOO
75,00

Voopoo Drag 2 177W Box Mod
Το Drag 2 είναι ένα εξαιρετικό Mod που τροφοδοτείται από δυο μπαταρίες 18650 και μέγιστη ισχύ 177W. Διαθέτει το έξυπνο chip GENE FIT με πολλαπλές λειτουργίες, το οποίο είναι ασφαλισμένο από μια γέφυρα πυροπροστασίας κατηγορίας V0 για να εμποδίσει τη σκόνη, το υγρό ή την καύση. Επίσης είναι πιο ελαφρύ και λειτουργικό που το κάνει να ξεχωρίζει!.

9307 large default - VOOPOO Drag Gold Resin

VOOPOO Drag Gold Resin

VOOPOO
75,00

To Drag Box Mod Resin Gold είναι ένα μοναδικό Mod που συνδυάζει την κομψότητα με την απόδοση. Η κατασκευή του είναι πολύ ανθεκτική και η ποιότητα των υλικών που χρησιμοποίησε η voopoo είναι άριστη! Εκτός από την εμφάνιση του και την κατασκευή του το Drag ξεχωρίζει για τις καταπληκτικές επιδόσεις και λειτουργίες που διαθέτει, οι οποίες επιδόσεις οφείλονται στο 32-bit Gene chip.Είναι το ταχύτερο Mod σε χρόνο απόκρισης, με μόλις 0,025 δευτερόλεπτα fire speed.Ένα από τα χαρακτηριστικά του Drag είναι η εξαιρετική ικανότητα του για ακριβή έλεγχο θερμοκρασίας. Δέχεται δυο μπαταρίες 18650 (δεν περιλαμβάνονται) και μπορεί να φτάσει μέγιστη ισχύ έως τα 157watt. Με την λειτουργιά φόρτισης Balanced Charging που διαθέτει μπορεί να φορτίσει ισορροπημένα τις μπαταρίες ακόμα και αν πρόκειται για μπαταρίες από δύο διαφορετικές εταιρείες. Το drag box mod μπορεί να υποστηρίξει ενημέρωση λογισμικού.

Το VOOPOO ιδρύθηκε το 2014.

Μετά την απόκτηση του εμπορικού σήματος WOODYVAPES των ΗΠΑ το 2017, η εταιρεία εισήλθε επισήμως στη βιομηχανία ηλεκτρονικών τσιγάρων και αναπτύχθηκε ταχέως με καλές επιδόσεις πωλήσεων σε όλο τον κόσμο.

Το VOOPOO στοχεύει στην εξυπηρέτηση των δεκάδων εκατομμυρίων χρηστών ηλεκτρονικών τσιγάρων ανά τον κόσμο. Με τη σειρά προϊόντων της που καλύπτει από το επίπεδο εισόδου σε επίπεδο ενθουσιώδους, η μάρκα αποδεικνύει την αδυσώπητη επιδίωξη της τεχνολογίας και τη συνεχώς εξαιρετική τεχνική σε κάθε λεπτομέρεια. Υποστηρίζοντας τη δεξιοτεχνία, η VOOPOO οδηγεί τα βιομηχανικά πρότυπα της τεχνολογίας και της τεχνικής. Επιπλέον, με την καινοτομία της, η εταιρεία θέτει με επιτυχία την ταχύτερη ανάφλεξη στον κόσμο και δημιουργεί τον τρόπο αντιστάθμισης ισχύος, ώστε τα ηλεκτρονικά τσιγάρα να είναι πιο επιστημονικά, πιο έξυπνα και πιο ασφαλή.